Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Anne de Vries

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Anne de Vries.jpg
Geboren Hoogezand-Sappemeer, 19 juli 1949
Website

Anne de Vries (1949) is emeritus predikant.

In de periode 1974-2015 was hij predikant van Baptistengemeenten in diverse plaatsen in Noord- en Oost-Nederland. De Vries had diverse bestuursfuncties binnen de Unie van baptistengemeenten.

Hij was betrokken bij het maken van nieuwe vertalingen of lichte modernisering van oudere vertalingen van bekende liederen in de Liederen voor de Gemeentezang, en daarnaast nieuwe berijmingen van een lange reeks psalmen, soms op de vertrouwde Geneefse melodieën, soms ook op andere meer of minder bekende melodieën.

Liederen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje. Kerkliedwiki nodigt u uit uw kennis te delen door het artikel te verbeteren.