Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Felicity Goodwin

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Felicity Goodwin

Felicity Goodwin is organist, pianist, klavecinist, koordirigent en componist.

Leven

Goodwin studeerde aan het Queensland Conservatorium of Music, Australië, bij Christopher Wrench (orgel) en Steven Savage (piano). In 1995 kreeg ze haar Bachelor of Music met First Class Honours. Na het behalen van haar diploma heeft ze als koordirigent gewerkt, als organist, pianist en klavecinist bij orkesten, koren en kamermuziekensembles in Australië.

In 2000 kwam ze naar Amsterdam om klavecimbel te studeren bij Bob van Asperen. Sindsdien was ze organist en koordirigent bij verschillende koren en kerken. Ze speelt nu bij verschillende kamermuziekensembles in Amsterdam en treedt regelmatig op in Nederland, Duitsland en Australië.

Liederen

Beginnetje 2.png Dit artikel is helaas nog slechts een beginnetje.
Voor meer beginnetjes zie de categorie Kerkliedwiki:Beginnetje persoon