Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Harmonia

Uit Kerkliedwiki
(Doorverwezen vanaf HU)
Ga naar: navigatie, zoeken

De Haske (Harmonia) werd in 1983 opgericht en is sinds 2008 onderdeel van Hal Leonard, 's werelds grootste uitgeverij van bladmuziek. De catalogus van De Haske omvat ruim 10.000 titels, inclusief de verschillende labels zoals Harmonia. Naast een van de bekendste blaasmuziekcatalogi ter wereld behoren play-along-uitgaven, religieuze muziek, kerstmuziek en klassiek getinte uitgaven voor een breed palet van blaas- en strijkinstrumenten tot de bestsellers van de uitgeverij. Het hoofdkantoor van De Haske bevindt zich in Heerenveen, Nederland; er zijn ook vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en België.

Contactgegevens

De Haske Publications
Businesspark Friesland-West 15
8447SL Heerenveen

De uitgaven van De Haske (Harmonia) zijn te bestellen via musicshopeurope.com

Liederen

De onderstaande lijst is een automatisch gegenereerd overzicht van reeds ingevoerde liederen waarvan Harmonia de rechthebbende is.