Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

Op Liturgiewerkplaats.nl bieden we je inspiratie en concrete tips rond kerkmuziek en vieren Abonneer je op de nieuwsbrief.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Liedbundel met Bijbellezingen

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Liedbundel met Bijbellezingen
Samensteller Liedboekcommissie Kerk van de Nazarener
Uitgever Nazarener Uitgeverij Nederland
Jaar 1995

De Liedbundel met Bijbellezingen bevat liederen uit verschillende perioden van het protestantisme en in het bijzonder uit de evangelische en piëtistische stromingen in Europa. Ze zijn met andere eigentijdse liederen samengebracht die bekend zijn en gezongen worden in samenkomsten en gemeentekringen van met name de Kerk van de Nazarener. Naast liederen zijn ook niet-gezongen teksten (meest bijbelteksten uit de NBG-vertaling 1951) opgenomen. R.F.E. Lodder is daarbij prominent lid van de Liedboekcommissie en ook verantwoordelijk voor diverse muziekbewerkingen en ook enkele melodieën en liedteksten/ vertalingen.