Kerkliedwiki bundels.png
Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen!

Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.
Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas.

Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki wijst je de weg naar meer dan 10.000 liederen! Tips nodig? Zo kun je een lied zoeken. Hier vind je een overzicht van alle liedbundels.

De Kerkliedwiki Adventskalender, elke dag een mooi lied uitgelicht! Kerkliedwiki:Adventskalender/2022

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Kerkliedwiki:Privacybeleid

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Kerkliedwiki is voor iedereen toegankelijk. Bewerking van artikelen is voor alle gebruikers open. De redactie van de Kerkliedwiki heeft het recht om bijdragen te verwijderen of gebruikers op grond van onbedoelde bijdragen de toegang tot de Kerkliedwiki te ontzeggen.

Privacy

Identificatie van een auteur

U kunt een pagina publiceren (een nieuw artikel of een wijziging) op Kerkliedwiki. Daarvoor kunt u al dan niet ingelogd zijn.

  • Als u bent ingelogd, wordt u geïdentificeerd door uw gebruikersnaam. Dit kan een echte naam zijn of een pseudoniem. U bepaalt zelf uw naam.
  • Als u niet bent ingelogd wordt u geïdentificeerd door uw netwerk, het IP-adres. Dit is een serie van nummers die uw internetadres voorstelt. Afhankelijk van uw verbinding kan dit nummer gezamenlijk in gebruik zijn met andere gebruikers of is het een uniek nummer. Met dit nummer kan uw woonplaats of gebied worden geïdentificeerd en in sommige gevallen kan dit ook leiden tot een directe publiekelijke identificatie van uw huisadres. Werkt u via een computer van uw organisatie, dan is het mogelijk dat uw werkgever uw IP-adres en uw bijdragen kan identificeren.
  • Indien u bezwaar heeft tegen de vrijgave van deze IP-gegevens, raden wij u aan gebruik te maken van uw naam of pseudoniem. In die gevallen is uw IP-adres niet openbaar bekend en wordt het maar voor een beperkte tijd intern opgeslagen in de logfiles.