Kerkliedwiki bundels.png
Wie ons steunt met € 10,- krijgt een leuk aandenken: de unieke Ubi-cari-tas
info@kerkmuzieknetwerk.nl
Kerkliedwiki bundels.png Kerkliedwiki verzorgt een wekelijkse podcast: Luistertroost! Onze alternatieve omgang met het kerklied, nu samen zingen in de kerk niet kan. Zo houden we de lofzang en de troost van liederen gaande.

Wil je ons werk steunen? Hier vind je meer over doneren of koop onze unieke Ubi-cari-tas. Meer weten of vragen over Kerkliedwiki? info@kerkmuzieknetwerk.nl

Lieten fan leauwe en langstme

Uit Kerkliedwiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Lieten fan leauwe en langstme
Lieten fan leauwe en langstme.jpg

De Friese bundel Lieten fan leauwe en langstme (Liederen van geloof en verlangen) bevat liederen uit veel verschillende bundels en is verschenen in maart 2019. De bundel is gemaakt in samenwerking met Krúspunt, de ontmoetingsplek voor mensen en organisaties die meer kunnen en willen met het Fries in en rond de kerk en de Deputaten Fryske Earetsjinten van de Gereformeerde kerken (vrijgemaakt) in Friesland. De beide voorzitters Sipke E. Huisman en David de Jong hebben een groot aandeel in de totstandkoming van de bundel. De bundel is bedoeld als aanvulling van de Friese versie van Liedboek, Zingen en bidden in huis en kerk en heeft ook dezelfde indeling. Naast een aantal bekende liederen zijn ook een flink aantal nieuwe liederen opgenomen, die nog niet eerder in het Fries beschikbaar waren. Want het lied van de kerk beweegt zich tussen leer en leven, antwoord en vraag, een wereld die is en een wereld die komt: tussen geloof en verlangen. Het is een wens dat deze aanvulling op het Lieteboek een extra stimulans mag zijn voor de eredienst in en om de kerk.

1rightarrow blue.svg Inhoudsopgave bundel Lieten fan leauwe en langstme